به گزارش مشرق، علیرضا رئیسی در اجلاس رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور، افزود: از رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی درخواست میکنیم نسبت به تسریع در راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
آیا مدارس و دانشگاهها اول مهر حضوری میشود؟
وی ادامه داد: خیلی سریع به افرادی که در سامانه ثبت نام کرده اند، پیامک بدهید تا مردم نگران نشوند.
رئیسی با عنوان این مطلب که در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر مشکلی نداریم و صد درصد افراد در سامانه هستند، گفت: هر بهورز ۵۰ نفر سالمند را تحت پوشش دارد و از همین رو میتوانیم واکسیناسیون ۶۵ سال به بالا در روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر را شروع کنیم.
وی افزود: اگر تعداد زیاد بود و واکس کم بود، میتوانیم از ۷۰ سال یا ۷۵ سالهها شروع کنیم.
رئیسی با گلایه از بی انضباطی بعضی از دانشگاهها در انجام برنامه واکسیناسیون، گفت: زودتر این بی انضباطی را جمع کنید. قرار نیست هر طور خواستید به هر کسی واکسن بزنید. ما باید بگوییم چه کسانی واکسن دریافت کنند.
وی افزود: هر یک دوز واکسن که تأمین میشود، ساعتها و روزها وقت میبرد. بنابراین باید قدر این واکسنها را بدانیم و درست توزیع و تزریق کنیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام اینکه سامانه ما کاملاً آماده است و بر اساس آن رصد میکنیم، گفت: بر اساس میزان واکسن، اعلام میکنیم کدام گروههای سنی سالمندان واکسن بزنند.
وی با عنوان این مطلب که همکاران در هنگام ثبت حتماً دقت لازم را داشته باشند، افزود: تیمهای واکسیناسیون میتوانند هر ۸ دقیقه یک نفر را واکسن بزنند.
رئیسی با عنوان این مطلب که ۲۶ هزار و ۹۰۰ تیم واکسن داریم، تاکید کرد: تیمهای ما باید آمادگی لازم را داشته باشند که روزانه یک میلیون واکسن بزنند.
وی افزود: در مورد حق الزحمه هم دستورالعملی در حال تهیه است. قرار نیست مراکز بهداشت و خانههای بهداشت از حضور نیروهای خودمان خالی شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که تا فردا واکسیناسیون ۸۰ سال به بالا تمام میشود، ادامه داد: هر چه سریعتر مراکز تجمیعی را راه اندازی کنید. مراکز خودرویی کار بسیار جالبی است که در بعضی استانها راه اندازی شده است.